Köszöntünk Bodriland hivatalos blogján!!!

Ha először jársz a blogon, gondolom nem érted mi van itt. Ha lefele elkezded olvasni a bejegyzéseket, nem sokat fogsz érteni. Kezd inkább a "Kezdetek" oldallal, ahol megtudhatod mi is az a Bodriland. Ebből itt egy kis ízelítő: Hol volt, hol nem volt, (miért mondanám meg, hogy hol volt?) volt egyszer egy Bodriland. Ez a Bodriland egy közösség, ahol plüssállatok élnek. Nagyon okosak, ez abból látszik, hogy bodriland nagyon fejlett. Például van posta, van vezetőség amiben az okos állatok vannak, és irányítják az országot. Van itt közlekedés, vagyis busz.
Facebook: facebook.com/bodriland

A nagy szavazás

A szavazás előtt egy héttel Hápi és Scottie veszekedtek, mert Hápi is talált ki szavazó rendszert, meg Scottie is. A Hápi-szavazó lényege az volt, hogy felírod a papírra a szerinted jó vezetőséget, vagyis 10 nevet. A Scottie-szavazó lényege pedig az volt, hogy pártok alakulnak, és a pártokra kell szavazni. És a legtöbb szavazatot kapó párt lesz Bodri-land vezetője. Beleegyeztek a Hápi-szavazó-ba. Hápi előkészítette a szavazó lapokat:

Bodri-land-ban 3 szavazás volt: A vezetőség, a miniszterelnök és a államfő meg a körzeti szavazás( az utóbbira a két város máshogy szavaz).

Eljött a nagy nap, és a nagy óra: hétfő 10:00. A szavazó-lapokat kinyitották. És elkezdték a vezetőségi szavazást. Mindenki felírta szerinte helyes 10 nevet. A szavazólapos kép alatti képen az látszik, hogy Borzi szavaz, a többiek meg sorba állnak:











A héten kampányolni tilos volt de, Bogi ezt megszegte ezért van börtönben (jobboldali kép). Jegi azért van ott, mert nemrég valamit engedély nélkül letörölt Bobi hirdetőtáblájáról.


Az alábbi képen a szavazatszámlálás folyik.
AZ EREDMÉNY:
Scottie
Bodri
Hápi
Fickó
Vince
Hód
Bobi
Blöki
Szerénke
Malacka



Ők 10-en a vezetőség tagjai. A bővített vezetőség 5 tagjáról majd a vezetőség 10 tagja dönt.

Csütörtök: A miniszterelnök és a államfő megszavazása. Az államfőt nem kellet megszavazni, mert csak Buffalo jelentkezett rá. Így hát Bodri-land államfője újra BUFFALO!!! De a miniszterelnököt még meg kell szavazni. Erre a posztra a vezetőség jelöl ki állatokat. Most Bodrit, Scottiet, Bobit, Vincét és Szerénkét jelölte ki. Ujjab 60, vagy több állat szavazott. Most csak 1 nevet kellet írni apapírra, kicsibe vagy nagyba. Ezen a szavazáson még magadra is jelentkezhettél! Samu-birodalom főleg Bodrira és Bobira szavazott. Ágócity viszont inkább Scottiet nyomatta.

AZ EREDMÉNY:
MOSTANTÓL BODRI-LAND MINISZTERELNÖKE: SCOTTIE!!!!!!!!!!!!!!!!!
Úgyhogy ezt a blogot mostantól nevezhetnénk Scottie-land-nak!
De azért mégsem, mert ezt az országot Buffalo és Bodri alapította.

PÉNTEK: Samu-birodalom körzeti szavazása.
Samu-birodalomban a körzeti szavazáson 5 valamire szavaztak: Polgármester, Közfelügyelő, Főbíró, Táblás, Postás. A polgármesterre Blöki és Bobi jelentkezett. A közfelügyelőre Blöki és Mackó. A főbírónak ugyanannak kellet lennie, mint a polgármesternek. A táblásra pedig Blöki és a Bobi-club jelentkezett. A postásra Geronimo, Buckó, Tigriske és Brumi. A neveket melyek szerinted jók pont ilyen sorrendben kellet a papírra írni.


AZ EREDMÉNY:

S.-b. Polgármestere: Bobi!
S.-b. közfelügyelője : Blöki!
S.-b. főbírója : Bobi!
S.-b. Táblása : Bobi-club!
S.-b. Postása : Geronimo!

Ágócity még nem tartotta meg a körzeti szavazást.

Nincsenek megjegyzések: