Köszöntünk Bodriland hivatalos blogján!!!

Ha először jársz a blogon, gondolom nem érted mi van itt. Ha lefele elkezded olvasni a bejegyzéseket, nem sokat fogsz érteni. Kezd inkább a "Kezdetek" oldallal, ahol megtudhatod mi is az a Bodriland. Ebből itt egy kis ízelítő: Hol volt, hol nem volt, (miért mondanám meg, hogy hol volt?) volt egyszer egy Bodriland. Ez a Bodriland egy közösség, ahol plüssállatok élnek. Nagyon okosak, ez abból látszik, hogy bodriland nagyon fejlett. Például van posta, van vezetőség amiben az okos állatok vannak, és irányítják az országot. Van itt közlekedés, vagyis busz.
Facebook: facebook.com/bodriland

Riport az állatokkal

Itt épp Méz nyilatkozik
Bodriland lakóit egyre ritkábban szórakoztatják a gazdáik, sőt szinte már nem is. Ennek persze az állatok nem örülnek, de most megtudhatjuk mennyire nem is! Ebben a bejegyzésben ugyanis riportokat hallhatunk állatoktól! A kérdés állandó: Miért bánod, hogy a gazdák felnőttek?
Fickó: Mi még eléldegélnénk, csak hát van pár dolog, amihez kellenek. Például a szavazás: már régóta kellene, de mi nem tudjuk megcsinálni. Bár így legalább marad Marcipán (Sirály-kormány) a polgármester Ágócity-ben! (nevet)
Oroszli: Így az élet teljesen unalmas. Minden nap ugyanazt csináljuk, semmi változatosság!
Lizi: Sok mindent megadnék azért, hogy egy kicsit visszamenjünk az időben, és megint játszanának velünk!
Cicó: Most már csak díszek vagyunk a szobában. Bár a múltkor, amikor beteg volt, azért még magához vett!
Konnektor: Én nem vagyok itt régóta, a többiek szerint én nagyjából még az IKEÁ-ban  voltam, amikor igazán foglalkoztak velünk!
Méz: Hiszen a plüssök élete alapból ilyen. Mi eddig voltunk kivételesek. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem szeretném visszakapni őket!

Nincsenek megjegyzések: