Köszöntünk Bodriland hivatalos blogján!!!

Ha először jársz a blogon, gondolom nem érted mi van itt. Ha lefele elkezded olvasni a bejegyzéseket, nem sokat fogsz érteni. Kezd inkább a "Kezdetek" oldallal, ahol megtudhatod mi is az a Bodriland. Ebből itt egy kis ízelítő: Hol volt, hol nem volt, (miért mondanám meg, hogy hol volt?) volt egyszer egy Bodriland. Ez a Bodriland egy közösség, ahol plüssállatok élnek. Nagyon okosak, ez abból látszik, hogy bodriland nagyon fejlett. Például van posta, van vezetőség amiben az okos állatok vannak, és irányítják az országot. Van itt közlekedés, vagyis busz.
Facebook: facebook.com/bodriland

Plülimpia 5. nap: Pihenőnap

Eljött a pihenőnap. Ezen a napon minden állat kipihenheti magát, és persze azt csinál amit akar. Mivel sport ma nem volt, ezért ébresztő se, így a plüssök 10-11-ig aludtak(ez is pihenés). De aztán előbb-utóbb felkeltek. És elkezdtek játszani. Szerénke, Putyin, Mandarin és Tádé elkezdtek homokozni:Nagyon jót építettek! Egy utat, amin gyalogos-felüljáró vezet át.

Blöki gokartozott: a kormányt elérte, de a pedált nem, így megkérdte Grovert, hogy hajtsa ő, a pedált:Olyan gyorsan mentek, hogy letaroltak mindenkit!
Megjegyzés küldése