Köszöntünk Bodriland hivatalos blogján!!!

Ha először jársz a blogon, gondolom nem érted mi van itt. Ha lefele elkezded olvasni a bejegyzéseket, nem sokat fogsz érteni. Kezd inkább a "Kezdetek" oldallal, ahol megtudhatod mi is az a Bodriland. Ebből itt egy kis ízelítő: Hol volt, hol nem volt, (miért mondanám meg, hogy hol volt?) volt egyszer egy Bodriland. Ez a Bodriland egy közösség, ahol plüssállatok élnek. Nagyon okosak, ez abból látszik, hogy bodriland nagyon fejlett. Például van posta, van vezetőség amiben az okos állatok vannak, és irányítják az országot. Van itt közlekedés, vagyis busz.
Facebook: facebook.com/bodriland

Tópart

Bodri azt találta ki, hogy csinál egy nagy koncertet. Olyat, mint a "SZIGET", csak ezt Tópartnak nevezte el. Meg is valósította:
-okt. 30- nov 1-gi Tópart- jelentette ki.
1. nap

Az 1. nap felavatták az ország himnuszát. Ez a  We are the word. Már régen tudták az állatok, hogy ez lesz.
Eleinte erre a napra akartak Tóparti-partyt (vagyis az állatok lemennek a tópartra játszani)is. De ehhez hideg volt, úgyhogy ez nem lett.

2. nap
A 2. nap délelőttjén A Szerénke-Band lépett fel. Ők (Szerénke, Pingu, Whety, Blöki) másodszorra lépnek föl. Jók voltak most is.

Este fellépett a Mókus-kerék is. Ők (Monyó, Jegi) már harmadszorra lépnek fel. Mint mindig nagyon tetszettek mindenkinek.

3. nap
A 3. nap délelőttjén a KING lépet fel. Ezt az együttest mostanában találta ki Hápi. Ők azt mondják, hogy a dalaikat rögtönözni fogják(Én ebben nem vagyok túl biztos) . Most egyébként még nem ezt csinálták.

Este a Megasztár FINALÉ volt!!! Szerénke és Pingu volt benn (meg a műsorvezető: Bodri):
















Ja, és a zsűrik:

Először egy közös dal, majd Pingu egyéni dala, azután a kiesettek közöse, (nem mindenki volt benne) ezt követte Szerén egyéni dala. Utána mindketten elénekelték a We will rock you-t.Aztán mindketten húztak a saját dalaikból és átadták a másiknak. És neki el kellet énekelnie (nagy szívások voltak). Azután az összes kiesett énekelt egy dalt(közösen). Utána volt a szavazás. És kihirdették:
-Bodriland legszebb hangja... ...PINGU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ennek nagyon örült:

Nincsenek megjegyzések: