Köszöntünk Bodriland hivatalos blogján!!!

Ha először jársz a blogon, gondolom nem érted mi van itt. Ha lefele elkezded olvasni a bejegyzéseket, nem sokat fogsz érteni. Kezd inkább a "Kezdetek" oldallal, ahol megtudhatod mi is az a Bodriland. Ebből itt egy kis ízelítő: Hol volt, hol nem volt, (miért mondanám meg, hogy hol volt?) volt egyszer egy Bodriland. Ez a Bodriland egy közösség, ahol plüssállatok élnek. Nagyon okosak, ez abból látszik, hogy bodriland nagyon fejlett. Például van posta, van vezetőség amiben az okos állatok vannak, és irányítják az országot. Van itt közlekedés, vagyis busz.
Facebook: facebook.com/bodriland

Karácsonyi buli

 Eljött a karácsony ideje. Ilyenkor van egy nagyon-nagy buli, mit mindig más szervez. Most épp Fókica és Robbie. a bulijuk nagyon jól sikerült: volt disco, társasozás, kártyázás, beszélgetés és autóknak (kis autók, amit az ujjbábok tudnak vezetni) egy ügyességi pálya.Mindenki szerint a disco volt a legjobb, amit DJ Pingu csinált.
 De nem csak ez volt a jó hanem a sakk is:


A takarodó éjfélkor volt. a következő reggel mindenki azt mondta, hogy a karácsonyi bulit mindig Fókica és Robbie szervezze, mert olyan jó volt.

Nincsenek megjegyzések: