Köszöntünk Bodriland hivatalos blogján!!!

Ha először jársz a blogon, gondolom nem érted mi van itt. Ha lefele elkezded olvasni a bejegyzéseket, nem sokat fogsz érteni. Kezd inkább a "Kezdetek" oldallal, ahol megtudhatod mi is az a Bodriland. Ebből itt egy kis ízelítő: Hol volt, hol nem volt, (miért mondanám meg, hogy hol volt?) volt egyszer egy Bodriland. Ez a Bodriland egy közösség, ahol plüssállatok élnek. Nagyon okosak, ez abból látszik, hogy bodriland nagyon fejlett. Például van posta, van vezetőség amiben az okos állatok vannak, és irányítják az országot. Van itt közlekedés, vagyis busz.
Facebook: facebook.com/bodriland

A szabadidőd eltöltése

Puffer kitalált egy új kvízt, bár csak az állatoknak új. Puffer + egy állat ül a stúdióba. Puffer teszi fel a kérdéseket, az állat meg felel. Ha rossz, kiesik. Összesen 15 kérdés van, de minden ötödiknél van egy mentés. Tehát, ha egymás után öt kérdésre helyesen válaszol, akkor már 100.000 virtuális* pénzel büszkélkedhet. De talán valaki majd 40.000.000 pénzel büszkélkedhet.


   Eközben Hápi úra beindította a HNN-t. + kitalálta a "Fuzz mixer"t. Ebben lesz (majd egyszer!!! kiváncsi vagyok mikor!!!) lottó, totó, tippmix. Részleteket nem tudok (fogadjunk, hogy hápi meg fuzz se!!!).


  És Bodri is rájött: fojtassuk a bodrikvízt! Ez már egyszer elkezdödött, csak a papír elveszett, úgyhogy szegény Bodri kezdhet mindent előről...
Naaa, szóval a bodrilandi polgárok most elég lefoglaltak lesznek, többek között én is...


* nem létezik

Nincsenek megjegyzések: