Köszöntünk Bodriland hivatalos blogján!!!

Ha először jársz a blogon, gondolom nem érted mi van itt. Ha lefele elkezded olvasni a bejegyzéseket, nem sokat fogsz érteni. Kezd inkább a "Kezdetek" oldallal, ahol megtudhatod mi is az a Bodriland. Ebből itt egy kis ízelítő: Hol volt, hol nem volt, (miért mondanám meg, hogy hol volt?) volt egyszer egy Bodriland. Ez a Bodriland egy közösség, ahol plüssállatok élnek. Nagyon okosak, ez abból látszik, hogy bodriland nagyon fejlett. Például van posta, van vezetőség amiben az okos állatok vannak, és irányítják az országot. Van itt közlekedés, vagyis busz.
Facebook: facebook.com/bodriland

100. bejegyzés, a blog 656 napja

Bodriland történet

Réges-régen (legalább 7 éve) érkezett Buffalo, Répa, Miffi. De erre pontosan nem emlékszek, hiszen régen volt. Az viszont biztos, hogy akkor még csak voltak, nem volt közösség, mint most. 2002-2003 körül alapult meg Bodriland, nagyjából 10 állattal. Akkor még persze nem volt igazi. 2005 táján kezdődtek a fejlődések. Közlekedés, stb. Samu-birodalom ilyenkor még falra erősített zsebekben élt. 2008-ban lett rendes lakhelyük. Most, 2011-ben majdnem 110 állat lakik itt.

A blog története

Ez a blog 2009 április 11-én kezdődött. Azóta lett új sablon, több oldal, több információ. Közben belépett az SZSZ-be, mely a cégeket összetartja. Így most mi is a videókat, riportokat a HNN-től vesszük, akik szintén az SZSZ-ben vannak. Összesítve: 656 nap 100 bejegyzés.

Nincsenek megjegyzések: