Köszöntünk Bodriland hivatalos blogján!!!

Ha először jársz a blogon, gondolom nem érted mi van itt. Ha lefele elkezded olvasni a bejegyzéseket, nem sokat fogsz érteni. Kezd inkább a "Kezdetek" oldallal, ahol megtudhatod mi is az a Bodriland. Ebből itt egy kis ízelítő: Hol volt, hol nem volt, (miért mondanám meg, hogy hol volt?) volt egyszer egy Bodriland. Ez a Bodriland egy közösség, ahol plüssállatok élnek. Nagyon okosak, ez abból látszik, hogy bodriland nagyon fejlett. Például van posta, van vezetőség amiben az okos állatok vannak, és irányítják az országot. Van itt közlekedés, vagyis busz.
Facebook: facebook.com/bodriland

Botrány a Kisliba Kisiskolában

A Kisliba Kisiskoláról szerintem még soha se írtam. Ez egy iskola a butább állatoknak. Előszőr csak az ujjbábok voltak benne, aztán mások is jöttek. Ők most jártak le két osztályt, s ezzel ők végeztek. Most indul a 3. tanfolyam. Ebbe az iskolába mindenki szeret járni, nem mint igazából.
  Ebben az iskolában olyan óra is van, hogy Politikaóra. Ezen elmagyarázzák az új törvényeket, stb. Ezzel még nincs is semmi gond, csak az, hogy ezt Bodri tartja, a baloldal fővezére. Sőt, szerintem ezzel sincs baj, de a jobboldaliak főllázadtak, betörtek politikaórán, földöntötték a táblát, és letörölték. A behatólók: Buckó, Putyin és Hód. Bodri azt mondta, hogy ő ebből nem csinál nagy kalamajkát, nem jelenti fel őket.

Nincsenek megjegyzések: