Köszöntünk Bodriland hivatalos blogján!!!

Ha először jársz a blogon, gondolom nem érted mi van itt. Ha lefele elkezded olvasni a bejegyzéseket, nem sokat fogsz érteni. Kezd inkább a "Kezdetek" oldallal, ahol megtudhatod mi is az a Bodriland. Ebből itt egy kis ízelítő: Hol volt, hol nem volt, (miért mondanám meg, hogy hol volt?) volt egyszer egy Bodriland. Ez a Bodriland egy közösség, ahol plüssállatok élnek. Nagyon okosak, ez abból látszik, hogy bodriland nagyon fejlett. Például van posta, van vezetőség amiben az okos állatok vannak, és irányítják az országot. Van itt közlekedés, vagyis busz.
Facebook: facebook.com/bodriland

Törvények eltörlése

Sün, Szerén és Birki kitalálták a programtörvényt, ami szerint a programok idejét előre meg kell határozni, és beírni a Google Calendarba. És így nem lenne olyan egyszerű áttolni egy másik időpontra. Ezt a vezetőség elfogadta, de aztán Bodri áláírást gyűjtött, s a következő vezetőségi ülésen eltörölte. A vezetőség 15 tagja egyetértett, még a készítők is.
Korábban már írtam a körzeti törvényekről. Scottie nemcsak Tytown képviselője, hanem Terasztowné is, vagyis az erkélyé. Kitalálta, hogy minden szerdán csak TY-os állatok mehetnek oda. Ez Bodrilandnak nem tetszett, s a vezetőség sem fogadta el, tehát szerdán is az megy oda aki akar.

Nincsenek megjegyzések: