Köszöntünk Bodriland hivatalos blogján!!!

Ha először jársz a blogon, gondolom nem érted mi van itt. Ha lefele elkezded olvasni a bejegyzéseket, nem sokat fogsz érteni. Kezd inkább a "Kezdetek" oldallal, ahol megtudhatod mi is az a Bodriland. Ebből itt egy kis ízelítő: Hol volt, hol nem volt, (miért mondanám meg, hogy hol volt?) volt egyszer egy Bodriland. Ez a Bodriland egy közösség, ahol plüssállatok élnek. Nagyon okosak, ez abból látszik, hogy bodriland nagyon fejlett. Például van posta, van vezetőség amiben az okos állatok vannak, és irányítják az országot. Van itt közlekedés, vagyis busz.
Facebook: facebook.com/bodriland

Egy békétlen időszak

A béketárgyalás
Bodrilandban egyre jobban utálják egymást a Tyosok és a nem tyosok. Minden miniszterelnöknek ez volt az első számú terve, többen próbálkoztak is, de nem sikerült. A Tyosok kitervelték, hogy ellopják Blökit, a miniszterelnököt, akit nagyon elleneznek. Besettenkedtek a fürdőszobába és amikor bejött Blöki, hogy igyon lecsaptak rá. Ráhúztak egy sapkát, befogták a száját. Kivitték az erkélyre, betették egy ágy alá. Visszamentek, és senki nem vett észre semmit. Persze hamar gyanakodni kezdtek az Ágó-citysek.  Feltűnt nekik, hogy  kb. 10 ty-os kiment a szobából, és 5 perc után visszajött. Sok volt nekik az 5 perc. Elkezdtek gyanakodni az ember(plüss)rabláson. Amikor kiment Captain(ty-os bálna) Hatya elbújt az ajtóban. Ekkor jött vissza Captain kezében Blöki, fején egy sapka. Rögtön ott termett Whitey, és elkapta. A bálna ,ment a börtönbe, Blökit meg kiszabadították.
Elkezdte mondogatni, hogy a fürdőszobában látta Smitherset, és hallotta Hissy-t. Ezt elhitték, és őket is tömlöcbe dobták. Ezt nem kellett volna. A Ty-osok teljesen kiakadtak. Többször is megpróbálták kiszabadítani, de ezzel csak azt érték el, hogy őket is majdnem bezárták. Tüntettek, aztán felmásztak egy magas ágy tetejére, fölvittek egy táblát, és eltakartak mindent Ágó-city elől. Csak a tábla teteje látszott, odaírták:Ty tábor 2012, de közben a hadseregüket készítették elő a délutáni harca, amit terveltek. Pár Ágó-city-seknek is gyanús lett.
-Nem hiszem, hogy egyszer itt tüntetnek, másszor meg ott táboroznak-mondta Blöki.
-Ja.-Válaszólt Bodri-nekem is gyanús.
Erre Blöki csendben fölmászott a "tábor" ágyára, és hallgatózott. De csak a táborról beszéltek, de ők még mindig nem hittek. Ekkor Scottie, a Ty-osok vezetője az ágy tetejére állt, és ezt mondta:
-Ha nem adjátok vissza Smitherset és Hissy-t, kilépünk a közösségből!
Erre Blökiék gondolkodási ídőt kértek.
-Jólvan, nem kaptok senkit, és semmit- mondta határozottan Blöki 3 perc elmúlása után.
Látszott Scottie-n a megdöbbenés. Erre nem számított. Azt mondta csak a vezetőségből lépnek ki. Erre Blöki:
-Jólvan felőlem, az nekünk csak jó! Vezetőségi ülésen meghatározzuk, hogy az összes Ty-os örökké a közösségbe marad, és nem nyúlhat más állathoz. Ha tiltakoztok, mondjuk:"mér nem vagytok benn a vezetőségbe?"
-Nem, nem-mondta ijedten Scottie-csak úgy mondtam. Mindenben maradunk, de délután támadás!-és ezzel letörölte a Ty tábor 2012 feliratot, és fölírta: Hadsereg összeállítása. Ekkor Blöki még mindig próbálkozott, hogy nincsenek benne a vezetőségbe, meg minden. De Bodri azt javasolta, hogy legyen egy béketárgyalás, hogy kiegyezzenek a Ty-osokkal. Ebbe beleegyeztek, és Blöki(Miniszterelnök), Marcipán(Ágó-city polgármester), Bobi(Botfa D. B. polgármester és az Ágó-citysek mellet áll) és Bodri(volt Miniszterelnök) Whitey őrzésében megjelentek a kijlölt helyen. Érkeztek a Ty-osok is:Buffalo, Vince, Scottie és Hápi. A Ty-osok azt a feltétel adták, hogy békességben lesznek a "Blöki lopás" bírósági üléséig, ha Hissy és Smithears elmehet a börtönből. Ebbe nagy-nehezen beleegyztek Blökiék is, és azóta béke van.

Nincsenek megjegyzések: