Köszöntünk Bodriland hivatalos blogján!!!

Ha először jársz a blogon, gondolom nem érted mi van itt. Ha lefele elkezded olvasni a bejegyzéseket, nem sokat fogsz érteni. Kezd inkább a "Kezdetek" oldallal, ahol megtudhatod mi is az a Bodriland. Ebből itt egy kis ízelítő: Hol volt, hol nem volt, (miért mondanám meg, hogy hol volt?) volt egyszer egy Bodriland. Ez a Bodriland egy közösség, ahol plüssállatok élnek. Nagyon okosak, ez abból látszik, hogy bodriland nagyon fejlett. Például van posta, van vezetőség amiben az okos állatok vannak, és irányítják az országot. Van itt közlekedés, vagyis busz.
Facebook: facebook.com/bodriland

Találkozás egy robottal

Ma is ugyanolyan nap volt Bodrilandban, mint a többi. De 11 óra körül egy igazán fura dolgot talált Fickó és Osterhase. Csak beszélgettek, amikor észrevettek valami furát. Lánctalapa volt, és szeme. Ahogy elhaladtak elötte, hasba lőtte őket valami műanyg-golyóval. Mikor jobban megnézték, és látták, hogy ez valami különleges LEGO, mert nagyrésze legóból volt. Fickó nagyon okos állat, és nem tellet fél órába, megértette az egészet.
-Ez egy robot, -mondta ő- ami legóból lehet. A gazdák a gépről töllthettek rá valami programot. Amikor előszőr találkoztunk vele, egy olyan program volt bekapcsolva, hogyha meglát, kilő két golyót. De olyanis van rajta ami, forog, vagy gombnyomásra lő.
Ezután újabb fél órát játszottak vele, aztán jöttek a gazdik, és még több dolgot elmagyaráztak róla. Persze ekkor már nem csak Fickó és Osterhase volt ott, hanem fél Bodriland. Ha többet akarsz tudni a robotról, kattints ide.

Nincsenek megjegyzések: