Köszöntünk Bodriland hivatalos blogján!!!

Ha először jársz a blogon, gondolom nem érted mi van itt. Ha lefele elkezded olvasni a bejegyzéseket, nem sokat fogsz érteni. Kezd inkább a "Kezdetek" oldallal, ahol megtudhatod mi is az a Bodriland. Ebből itt egy kis ízelítő: Hol volt, hol nem volt, (miért mondanám meg, hogy hol volt?) volt egyszer egy Bodriland. Ez a Bodriland egy közösség, ahol plüssállatok élnek. Nagyon okosak, ez abból látszik, hogy bodriland nagyon fejlett. Például van posta, van vezetőség amiben az okos állatok vannak, és irányítják az országot. Van itt közlekedés, vagyis busz.
Facebook: facebook.com/bodriland

Tömegverekedés a Nemzeti Ünnepen

Tanácstalan TY-osok: nincs orvos
Ágócity Nemzeti Ünnepét minden ébne megtartják, június 17-én. Idén vasárnap(17-e) voltak a beszédek, programok, hétfő este pedig a buli. Úgy szervezték, hogy ez csak Ágócity bulija lesz, tehát TY-osok nem jöhetnek. A TY-osok erre elég idegesek lettek, de nem tudtak mit tenni, a kék szőnyeg közelébe se engedték őket Ágócity polgárai. Pedig nagyon jó hangulat volt, így hát felmentek Ágócitybe, kiálltak a korlátra, és onnan élvezték a bulit. Tytown kétharmada viszont Tytownban beszélgetett. Már legalább fél órája ment a party, amikor Makaróni (TY-os pingvin) megcsúszott, és leesett a kék szőnyegre. A bulizók rögtön észrevették, és elkezdték ütni, verni. Ezt a TY-osok sem hagyhatták: lementek segíteni. Először még csak Makarónit mentették, aztán rájöttek, hogy most megadhatják Ágócitynek. Így hát egész Tytown lejött és a főváros ellen verekedtek. Plüssök repültek mindehol, néha-néha egy hangfal vagy egy kisautó hasította át a levegőt. A TY-osok erősebbnek tűntek, mégis ők vonultak vissza, mert rengeteg sérült volt. Később kiderült, hogy Ágócitynél legalább kétszer annyi. De most jön a csavar: Bodriland egyetlen orvosa Hód, aki Ágócity-i polgár, és nem volt hajlandó segíteni a TY-osokon. Így aztán elég rossz éjszaka volt Tytownban: mindenkinek volt legalább egy kis sebe. Az ekkora sebeket persze Hód már rég leragasztotta, lejegelte, vagy éppen összevarta volna, de nem segített. Scottie lehetett az egyetlen aki megúszta nagyobb sebek nélkül, mert ő az éjszaka gondolkott is. Még hozzá azon, hogy nem Hód az egyetlen orvos Bodrilandban: nem rég pont ő oktatta ki Lajkát, aki a magasugrásversenyen is megápolta Kistehént! Az egyetlen gond, hogy ő Botfa D.B.-ben él. Nem baj- gondolta- majd holnap elmegyünk érte. Végülis ők sokkal jobban hibásak voltak, talán majd segít. Ekkor még egy nagyon fontos dolog jutott az eszébe: hiszen ők előbb vagy utóbb meg akarják támadni Ágócity-t, úgyhogy orovosuk sincs! Lajkát be kell venni Tytownba! Ezt a lehetőséget legjobb Ágócity-s barátunknak Robbinak se ajánlottuk fel, biztos elfogadja! Így hát Puffer reggel elküldte Botfára.
És ha valaki kérdezi, hogy mi a helyzet Bodrilandban: nem mondánam, hogy most Bodriland. Ez a verekedés szinte szét választotta a két várost. Spike már nem is mer felmenni Ágócitybe, hogy fogadjon a meccsekre, pedig elég jól áll.
Megjegyzés küldése