Köszöntünk Bodriland hivatalos blogján!!!

Ha először jársz a blogon, gondolom nem érted mi van itt. Ha lefele elkezded olvasni a bejegyzéseket, nem sokat fogsz érteni. Kezd inkább a "Kezdetek" oldallal, ahol megtudhatod mi is az a Bodriland. Ebből itt egy kis ízelítő: Hol volt, hol nem volt, (miért mondanám meg, hogy hol volt?) volt egyszer egy Bodriland. Ez a Bodriland egy közösség, ahol plüssállatok élnek. Nagyon okosak, ez abból látszik, hogy bodriland nagyon fejlett. Például van posta, van vezetőség amiben az okos állatok vannak, és irányítják az országot. Van itt közlekedés, vagyis busz.
Facebook: facebook.com/bodriland

Plülimpia 2012: Nyitóünnepség

Az olimpia logója
Mégis lesz idén Plülimpia! Vince találta ki, de most egész más, mint 3 éve. Ez a Plülimpia a "városok harca". Minden sportágban városonként egy állat indulhat, de minden állat csak egy helyen. Minden sportág győztese 3 pontot kap, a második kettőt, a harmadik pedig egyet. A végén ezeket összeadják, és így kijön, melyik a legerősebb bodrilandi város! A sportágak: 100 méter(valójában kb. 7 méter), teremmaraton, Curling (kicsit más, mint az eredeti ez inkább petanque), Tájfutás, Sakk, Póker, Birkózás, Magasugrás, Autóverseny(Mandarula 1 féle), Foci (3fő plusz 3 csere). A megnyitó ma este volt, ahol minden város olimpikonjai felvonultak (összesen majdnem 50), és bemutatták a plülimpia dalát, a Sound of our hearts-et, a Compact Disco-tól.  Az alsó képen az városok csapatait látod: (balról) Botfa D.B., Tytown, Ágócity.
A sportágak várhatóan holnap kezdődnek, és legalább 2 hétig tartani fog(mert a gazdik nem lesznek mindig otthon). A sportok sorrendjét senki sem tudja, csak azt hogy az autóversenyzéssel zárul.

Nincsenek megjegyzések: