Köszöntünk Bodriland hivatalos blogján!!!

Ha először jársz a blogon, gondolom nem érted mi van itt. Ha lefele elkezded olvasni a bejegyzéseket, nem sokat fogsz érteni. Kezd inkább a "Kezdetek" oldallal, ahol megtudhatod mi is az a Bodriland. Ebből itt egy kis ízelítő: Hol volt, hol nem volt, (miért mondanám meg, hogy hol volt?) volt egyszer egy Bodriland. Ez a Bodriland egy közösség, ahol plüssállatok élnek. Nagyon okosak, ez abból látszik, hogy bodriland nagyon fejlett. Például van posta, van vezetőség amiben az okos állatok vannak, és irányítják az országot. Van itt közlekedés, vagyis busz.
Facebook: facebook.com/bodriland

Karácsonyi csere

 Hamarosan itt a karácsony, és a kisebbik gazdi osztályában mindenki megajándékozott valakit. A gazdi azt gondolta, mi lenne ha egy plüssöt adna. A legtöbb állat nem is akart arról hallani, hogy elhagyja Bodriland-ot, de Hippo önként jelentkezett. Szeretett volna egy kicsit többet törődő gazdi plüsse lenni. Így hát elbúcsúzott, és becsomagolta magát. Azt üzente, hogy majd ír levelet, és sohasem felejti el a barátait!
De Bodriland létszáma nem csökkent: ugyanis a gazdi is plüssállatot kapott, méghozzá egy kacsát! Neki eddig nagyon kreatív neve van: Kacsa. Már talált barátokat, legelsőnek Kacsalábat, ami nem csoda.

Megjegyzés küldése