Köszöntünk Bodriland hivatalos blogján!!!

Ha először jársz a blogon, gondolom nem érted mi van itt. Ha lefele elkezded olvasni a bejegyzéseket, nem sokat fogsz érteni. Kezd inkább a "Kezdetek" oldallal, ahol megtudhatod mi is az a Bodriland. Ebből itt egy kis ízelítő: Hol volt, hol nem volt, (miért mondanám meg, hogy hol volt?) volt egyszer egy Bodriland. Ez a Bodriland egy közösség, ahol plüssállatok élnek. Nagyon okosak, ez abból látszik, hogy bodriland nagyon fejlett. Például van posta, van vezetőség amiben az okos állatok vannak, és irányítják az országot. Van itt közlekedés, vagyis busz.
Facebook: facebook.com/bodriland

Év végi Kutya-csapat megbeszélés

Minden év végén van egy olyan összejövetel, amin minden kutya(jelenleg 13) ott van. Ezen megszavazzák azt, hogy ki legyen a főnök, és értékelik az évet. Ez még semmi. De a szavazáson nagy zavarodás történt. Jegi minden szavazatot megfigyelt és kipipálta, vagy áthúzta a szabályok szerint. De Bodri és Hodge-Podge maguk pipálták ki, és nem Jegi. Majd egy kicsivel később Whitey nem kipipálta, hanem áthúzta.

A számoláson először csak Whitey szavazatát érvénytelenítették, majd Bodriét és Hodge-Podgeét is. Erre ők hárman írtak egy pert:




Pert indítok a kutya csapat szavazása miatt. A voksoláson szabálytalanság történt. 2 Ágócitys állat a név mellé írt egy pipát, én pedig egy x-et. Ez a papír kidekorásául szolgált.
Az én szavazólapomat kizárták, és döntetlen szavazatot hirdettek. Na, jó ez még semmi. Miután azon gondolkodtak mi legyen a döntetlennél (jó vicc, mi, tudják az eredményt és utána gondolkodnak rajta), eszükbe jutott a másik két „szabálytalanul szavazót” is kizárniuk, miután már tudták hogy döntetlen van. Nem vagyok Fickó ellen, de ezt a pert akkor is benyújtanám, ha Fickóra szavaztam volna. Kérem, tehát a tisztelt bíróságot, esküdszéket, hogy fogadják el a szavazatokat, vagy indítsanak új voksolást!
Thank you very much!

Whitey, Hodge-Podge, Bodri 2009.XII.26.

A biroság hamarosan dönt.

Nincsenek megjegyzések: