Köszöntünk Bodriland hivatalos blogján!!!

Ha először jársz a blogon, gondolom nem érted mi van itt. Ha lefele elkezded olvasni a bejegyzéseket, nem sokat fogsz érteni. Kezd inkább a "Kezdetek" oldallal, ahol megtudhatod mi is az a Bodriland. Ebből itt egy kis ízelítő: Hol volt, hol nem volt, (miért mondanám meg, hogy hol volt?) volt egyszer egy Bodriland. Ez a Bodriland egy közösség, ahol plüssállatok élnek. Nagyon okosak, ez abból látszik, hogy bodriland nagyon fejlett. Például van posta, van vezetőség amiben az okos állatok vannak, és irányítják az országot. Van itt közlekedés, vagyis busz.
Facebook: facebook.com/bodriland

Karácsony ajándék


Karácsonyra a gazdik kaptak még 3 állatot(kép)!2 Samu-birodalomba, 1 pedig Ágocitybe.Iggy(bal oldalon)Hippo(középen) delfin(jobb oildalon).Iggy ty-os, a többi márkáját pedig nem tudjuk. Mind hármukat bevették a közösségbe és ez a lényeg.

De a gazdik nem csak ezt kapták. Hanem kaptak egy új táblát Samu-birodalomba (kép). Ezt a "Fickó info." irányítja. A jó az, hogy nagyobb mint a régi. A hosszúsága 89,9 centiméter, a szélessége pedig59,9 centiméter.

Nincsenek megjegyzések: