Köszöntünk Bodriland hivatalos blogján!!!

Ha először jársz a blogon, gondolom nem érted mi van itt. Ha lefele elkezded olvasni a bejegyzéseket, nem sokat fogsz érteni. Kezd inkább a "Kezdetek" oldallal, ahol megtudhatod mi is az a Bodriland. Ebből itt egy kis ízelítő: Hol volt, hol nem volt, (miért mondanám meg, hogy hol volt?) volt egyszer egy Bodriland. Ez a Bodriland egy közösség, ahol plüssállatok élnek. Nagyon okosak, ez abból látszik, hogy bodriland nagyon fejlett. Például van posta, van vezetőség amiben az okos állatok vannak, és irányítják az országot. Van itt közlekedés, vagyis busz.
Facebook: facebook.com/bodriland

Vezetőség- és miniszterelnökszavazás

  Ahogy nézem az előző bejegyzést, még nem is tudjátok, az Ágócity-s újraszavazás eredményét? Én se. Vagyis azt tudom, hogy meglett az IGEN 33,3 %-a, vagyis teljeskörű vezetőségszavazást kell tartani. Tartottak is. Minden párt(Puha-Párt, Ty, Sirály, Plüdesz) 9 állatot indíthatott. Egy állat a szavazólapra 10 állatnevet írhat fel a listáról. A legjobb 14 kerül a vezetőségbe, + Bobi, aki Botfa D. B. képviselője, és ezért alapból, bent kell lennie.
EREDMÉNY:

A vezetőség 15 tagja:
Bodri
Szary
Fickó
Vince
Hápi
Scottie
Birki
Pinchears
Blöki
Szerén
Gery
Hodge-P
Brumi
Sün
Bobi
A régihez képest alig vátozott: mindössze annyit, hogy Mel és Tojás kiesett, valamint Pinchears és Szary bejutott. Részletesebb információ a Vezetőség oldalon.

MINISZTERELNÖKSZAVAZÁS

Persze, a miniszterelnököt is meg kell szavazni. Ez eddig Bodri volt. A jelöltek: Bodri, Hápi, Blöki. Sün visszalépett Blöki javára, hogy ne Hápi, vagy Bodri nyerjen. Mindenki előre tudta, hogy szoros lesz.
EREDMÉNY:


Bodri:        33,3%        24
Hápi:         29,2%        21
Blöki:        37,5%        27

Tehát Bodriland M.E.-e BLÖKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!! Ennek persze a bal oldaliak nem örültek, de ezen nincs mit csodálkozni. 

Nincsenek megjegyzések: