Köszöntünk Bodriland hivatalos blogján!!!

Ha először jársz a blogon, gondolom nem érted mi van itt. Ha lefele elkezded olvasni a bejegyzéseket, nem sokat fogsz érteni. Kezd inkább a "Kezdetek" oldallal, ahol megtudhatod mi is az a Bodriland. Ebből itt egy kis ízelítő: Hol volt, hol nem volt, (miért mondanám meg, hogy hol volt?) volt egyszer egy Bodriland. Ez a Bodriland egy közösség, ahol plüssállatok élnek. Nagyon okosak, ez abból látszik, hogy bodriland nagyon fejlett. Például van posta, van vezetőség amiben az okos állatok vannak, és irányítják az országot. Van itt közlekedés, vagyis busz.
Facebook: facebook.com/bodriland

Samu-törzs rajzversenye

Monyó már rajzol
Tigriske(Botfa D. B. lakó, csak éppen Ágócity-be van) rajzversenyt szervezett Samu-törzsnek, vagyis a régen(még az egyesülés és az első túlnépesedtünk előtt) Samu-birodalom-ban élőknek. Ő és Fickó lett a zsűri, és 6 versenyző jelentkezett: Blöki, Monyó, Narancs, Cicó, Lötyi és Bobi. A versenyzők akármit rajzolhatnak, határidő ma este 7. 19:30-ra már az eredmény is meglesz, sőt már meg s van:
1. Monyó:Dagi emberke
2.Bobi: Kutya
3.Lötyi: Autó
4.Blöki: Fa
5.Narancs: Alma
6.Cicó: Körte&cseresznye
Az utóbbi kettő nagyon elhamarkodta, nem annyira érdekelte őket, pedig egész Bodriland legügyesebb 3 rajzolójában benne lehetnének, de nem ezen múlik, úgyhogy benne is vannak.

Nincsenek megjegyzések: