Köszöntünk Bodriland hivatalos blogján!!!

Ha először jársz a blogon, gondolom nem érted mi van itt. Ha lefele elkezded olvasni a bejegyzéseket, nem sokat fogsz érteni. Kezd inkább a "Kezdetek" oldallal, ahol megtudhatod mi is az a Bodriland. Ebből itt egy kis ízelítő: Hol volt, hol nem volt, (miért mondanám meg, hogy hol volt?) volt egyszer egy Bodriland. Ez a Bodriland egy közösség, ahol plüssállatok élnek. Nagyon okosak, ez abból látszik, hogy bodriland nagyon fejlett. Például van posta, van vezetőség amiben az okos állatok vannak, és irányítják az országot. Van itt közlekedés, vagyis busz.
Facebook: facebook.com/bodriland

Tájfutás

Idén is megrendezték a plüssök a tájfutást, de úgy látom múlt évben nem írtam róla. A tájfutás olyan sport, hogy kapsz egy térképet (nem turistatérkép, egészen más) és az szerint meg kell találnod a kihelyezett pontokat. A pontok között futni kell, de ha nem bírod sétálhatsz is, csak akkor nem leszel olyan jó. Általában erdőben rendezik, de van városban, és bárhol máshol is lehet. A plüssök a házban rendezték. De nekik nincs annyi papírjuk, meg térképük, ezért memória tájfutást rendeztek.
Tömegrajt
Ez olyan, hogy nincs nálad térkép, csak a pontokon van kitéve, hogy hol állsz, és hogy hova kell menned. A térképet nem viheted magaddal, meg kell jegyezned az útvonalat.
Pontnál
 Ha elfelejtetted akkor visszamész a ponthoz, és újra megnézed. Ilyen volt tavaly. De idén váltó-memóriát rendeztek. Ami ugyanolyan, csak 3 fős csapatokra oszlanak, és az egyik elindul, és ha beér akkor indul a másik. Az első állatok egyszerre indulnak, így az a csapat nyer akinek előszőr beér a három állata. Sok szervező kellet, így csak 9×3 indultak: (ja, és csak ty-osok indultak!)
Tavi csapat:Hápi, Pinchears, Breki
Amazonasi őserdő: Mac, Scoop, Kuki
Sarkvidéki csapat: Paul, Puffer, Makaróni
Erdei csapat:Osterhase, Wisper, Pecan
Tanyasi csapat:Konektor, Birki, Goatee
Kutyacsapat: Szimat, Scottie, Hodge-Podge
Kongói esőerdő:Cheeks, Kongó, Iggy
Ausztráliai válogatott:Keni, Mel, Skely
Szavanna:Tevez, Spike, Strech

A verseny nagyon profi volt: volt büfé,
 tv-re vetítették az eredményeket,
szpíker, aki mikrofonba mondta az eredményeket.
  Sarkvidékiek és az Erdeiek futnak a befutón

Ausztrál váltás:

Amikor viszont már mindenhol kint volt a 3. állat, nagy feszültség volt a szurkolók közt. Ki ér be először. A csapatok első két futói a befutónál(utolsó pont, innen kötelezően a célba kell menned, a kijelölt útvonalon) álltak, várták csapattársaikat. Osterhase jelent meg, mögötte senki(egy ideig!). Wisper és Pecan beugrottak mögé és hátulról kisérték.
Átértek a célvonalon, és még mindig nem volt senki a befutón. Egymás nyakába borultak, ők nyertek, az Erdei csapat nyert!
De kitudja, majd eredményhirdetésen kiderül, addig még kizárhatják őket. Után Kuki jött, vagyis az Amazonasi esőerdő. Utána Birki(Tanyasi csapat) és így tovább. A TV-n mindenki feszülten nézte az aktuális eredményeket, de semmi újat nem láttak, minden ugyanolyan volt, mint ahogy beértek. Szóval senkit nem zártak ki. Ettek egy jót, és következett az eredményhirdetés.
Először Buffalo mondott egy rövid beszédet,
majd a szervezők megkérték, hogy adja át az ajándékokat. Az elsők egy kupát és pálinkát, vagy hasonlót kaptak. EREDMÉNY:

  1. Erdei csapat 37,49perc
  2. Amazonas 37,85
  3. Tanyasi Team 38,31
  4. Kongói ee. 39,17
  5. Sarkiak 39,45
  6. Ausztrália 40,46
  7. Taviak 40,55
  8. Szavanna 41,78
  9. Kutyák 43,44

Tehát az erdei csapat kapta az értékes díjakat. Nagyon szoros, és érdekes verseny volt, de a szervezőknek még plusz egy órát maradniuk kellet.

Nincsenek megjegyzések: