Köszöntünk Bodriland hivatalos blogján!!!

Ha először jársz a blogon, gondolom nem érted mi van itt. Ha lefele elkezded olvasni a bejegyzéseket, nem sokat fogsz érteni. Kezd inkább a "Kezdetek" oldallal, ahol megtudhatod mi is az a Bodriland. Ebből itt egy kis ízelítő: Hol volt, hol nem volt, (miért mondanám meg, hogy hol volt?) volt egyszer egy Bodriland. Ez a Bodriland egy közösség, ahol plüssállatok élnek. Nagyon okosak, ez abból látszik, hogy bodriland nagyon fejlett. Például van posta, van vezetőség amiben az okos állatok vannak, és irányítják az országot. Van itt közlekedés, vagyis busz.
Facebook: facebook.com/bodriland

Farkinca szekér

Geronimo és Stilton (két szürke patkány) kitalálták, hogy az egész erős farkukat fel lehetne használni valamire. Sokszor szoktak olyat játszani, hogy összekötik a farkukat, és egymást kell húzni. Kitalálták, hogy építenek egy kocsit, amit a farkukkal húznak, és hátul a kocsin állatokat vagy mást szállíthatnak. Meg is építették, és nagyon jól sikerült. Megadták a szabályokat:
  • A szekeret főleg teher szállítására találtuk ki, de állatokat is fuvarozunk. 
  • Állatfuvart Ágócity és Tytown között nem vállalunk. 
  • Egyszerre anny állat lehet a szekéren, ahány kényelmesen elfér(adott esetben ez 1 sincs meg, tehát nem minden méretű állatot szállítunk.
  • Bármilyen fuvarról van szó(állat, teher) a kérestől számítva legkésőbb 10 percen belül indulunk.
 
Blöki (miniszterelnök) elmondta, hogy a "Farkinca szekér"-t állami céggé nyilványítja. Ez azt jelenti, hogy a vezetőség neki segít, előnyben részesíti. Ha a vezetőségnek fuvar kell, a Farkinca szekeret fogja válazstani. Rágcsiéknak már ma volt dolguk bőven, de inkább állatokat fuvaroztak.

Nincsenek megjegyzések: