Köszöntünk Bodriland hivatalos blogján!!!

Ha először jársz a blogon, gondolom nem érted mi van itt. Ha lefele elkezded olvasni a bejegyzéseket, nem sokat fogsz érteni. Kezd inkább a "Kezdetek" oldallal, ahol megtudhatod mi is az a Bodriland. Ebből itt egy kis ízelítő: Hol volt, hol nem volt, (miért mondanám meg, hogy hol volt?) volt egyszer egy Bodriland. Ez a Bodriland egy közösség, ahol plüssállatok élnek. Nagyon okosak, ez abból látszik, hogy bodriland nagyon fejlett. Például van posta, van vezetőség amiben az okos állatok vannak, és irányítják az országot. Van itt közlekedés, vagyis busz.
Facebook: facebook.com/bodriland

Itt a hó!


Így februárban végre (a plüssök szerint) leesett az első hó! A sarki állatok amint észrevették, mentek le. Már tegnap este is az ablakból nézték a hóesést, de akkor sötét volt. Talán 2 éve lehetett, amikor Répa(BotfaD.B. lakója (nyúl)) expedíciót szervezett, hogy a 30 cntis hóban megmásszák a Botfai hegyet. Merész gondolat volt, de megcsinálták.
  De visszatérve a sarkiakhoz, vag fél órát hancúroztak a hóban, és csak utána jöttek fel. A gazdák mondták, hogy "Be a fürdőkádba, mert összevizezitek a lakást!" de ők mégis a radiátorhoz futottak.

Nincsenek megjegyzések: