Köszöntünk Bodriland hivatalos blogján!!!

Ha először jársz a blogon, gondolom nem érted mi van itt. Ha lefele elkezded olvasni a bejegyzéseket, nem sokat fogsz érteni. Kezd inkább a "Kezdetek" oldallal, ahol megtudhatod mi is az a Bodriland. Ebből itt egy kis ízelítő: Hol volt, hol nem volt, (miért mondanám meg, hogy hol volt?) volt egyszer egy Bodriland. Ez a Bodriland egy közösség, ahol plüssállatok élnek. Nagyon okosak, ez abból látszik, hogy bodriland nagyon fejlett. Például van posta, van vezetőség amiben az okos állatok vannak, és irányítják az országot. Van itt közlekedés, vagyis busz.
Facebook: facebook.com/bodriland

Télkergető buli

Smithears úgy döntött, hogy bulit szervez, mert már olyan régen volt. Egész sok program lett:
  • Legyen ön is DJ! Ugyanolyan, mint a legyen ön is milliomos. Blöki(műsorvezető)kérdéseket tesz fel, 4 válaszlehetőség van
  • Szóval BL Olyan, mint a Szóval EU. Ez egy vitaverseny, ahol megadnak egy témát és két félnek vitáznia kell, hogy jó ahogy a téma van, vagy nem. Akkor is amellett kell érvelned amit kaptál, ha nem így gondolod. Félidőben csere van.
  • BULII!
  Egy helyre fel kellett írnod a neved, és kisorsoltak 4 állatot. Ebből 2(Brumi, Füles) a Legyen ön is DJ-ben játszott, a másik 2(Narancs, Geronimo) pedig a Szóval BL-ben vitázott. Brumi jóval tovább jutott mint Füles, ezért ő lett az egyik DJ. A Szóval GL érdekesebb volt. (Egy kis kitérő: A múlt hónapban Hápi letörölt egy részt az Ágócity-Sun-ról, és ezért másfél hónap börtön jár. De ő azt hitte, hogy a tábla szerkesztője, és ebből hetekig veszekedtek, végül nem ment börtönbe.) A téma: Jogos lett-e volna Hápit börtönbe zárni, mert letörölt egy rész a tábláról? Először Narancsnak kellett a "Jogos!" mellett érvelnie és Gerynek a "Jogtalan!" mellett, majd fordítva. Miután fordultak, egy kicsit élesebb lett a csata, sokkal érdekesebb. Egyszer Gery ollóval támadt Narancsra, de csak viccből. Miután lejárt az idő szavazás döntött, ki volt a jobb. Narancs nyert, így ő lett a másik DJ a bulin. A buli előtt még Cicó kiadta a "Samu-birodalom állatai rajzokon" című rajzalbumot, amiben minden S-b lakót lerajzolt. A buli is jól sikerült, mindenki élvezte.

Nincsenek megjegyzések: