Köszöntünk Bodriland hivatalos blogján!!!

Ha először jársz a blogon, gondolom nem érted mi van itt. Ha lefele elkezded olvasni a bejegyzéseket, nem sokat fogsz érteni. Kezd inkább a "Kezdetek" oldallal, ahol megtudhatod mi is az a Bodriland. Ebből itt egy kis ízelítő: Hol volt, hol nem volt, (miért mondanám meg, hogy hol volt?) volt egyszer egy Bodriland. Ez a Bodriland egy közösség, ahol plüssállatok élnek. Nagyon okosak, ez abból látszik, hogy bodriland nagyon fejlett. Például van posta, van vezetőség amiben az okos állatok vannak, és irányítják az országot. Van itt közlekedés, vagyis busz.
Facebook: facebook.com/bodriland

Miniszterelnökjelöltek

A két ellenfél
Mint mondtam, március 15-ig kellett a pártoknak leadnia a miniszterjelöltjüket. Egy párt csak egyet indíthatott, de ezt sem muszály. A volt Ágócity Sun táblára kellett fölírni a nevet, és aláírni. A Sirály kormány és a Ty kormány majdnem egy héttel a határidő előtt megbeszélte, hogy ki(ket) indítanak, de 15.-e este írták fel ezt, addik Hápi és bodri volt fönn. A végleges jelöltek:
Sirály-kormány: Visszalépett
Ty-kormány: Vince
Puha-párt: Visszalépett
Plüdesz: Visszalépett
Független: Bobi
Eredetileg Bobi kezdte el a "jobb" oldalt, akik végig azért küzdöttek, hogy kevesebb törvény legyen. Ő alapította a Bobi-kormány, amiből aztán kilépett, mert "hülyék vették körül" - mondta. Át nevezték Zojás-kormánynak, mert ő lett a vezető. Közben megalakult a Plüdesz, egy másik jobb oldali párt. Ők egyesültek a Tojás-kormánynyal. Bobi már a kilépése óta független volt. Így nyerte meg a választást Botfa D.B.-ben. 
Na, de ennyit a meséről. Azt, hogy mikor lesz a szavazás még nem tudják.

Nincsenek megjegyzések: