Köszöntünk Bodriland hivatalos blogján!!!

Ha először jársz a blogon, gondolom nem érted mi van itt. Ha lefele elkezded olvasni a bejegyzéseket, nem sokat fogsz érteni. Kezd inkább a "Kezdetek" oldallal, ahol megtudhatod mi is az a Bodriland. Ebből itt egy kis ízelítő: Hol volt, hol nem volt, (miért mondanám meg, hogy hol volt?) volt egyszer egy Bodriland. Ez a Bodriland egy közösség, ahol plüssállatok élnek. Nagyon okosak, ez abból látszik, hogy bodriland nagyon fejlett. Például van posta, van vezetőség amiben az okos állatok vannak, és irányítják az országot. Van itt közlekedés, vagyis busz.
Facebook: facebook.com/bodriland

Újabb békétlen időszak:2.rész(Tytown)

Ty-osok fölsorakozva polgármesterük és hadvezérük, Scottie előtt
Ez a bejegyzés Tytown szemszögéből ugyanaz, mint az előző. Múltkor írtam is, hogy elég durva viszályok vannak Bodrilandban, ráadásul jön a választás. De mot elég a meséből. Ágócity fölhívja Smithers-et hozzájuk és 3 perc múlva jön le:
-Azt mondták én vagyok a kémük, és hogy mondjak el mindent, pl. hogy mire készültök.
-És te rögtön elmondod nekünk?-mondta Scottie-Jól teszed. Mondjuk azt nekik, hogy egy jó ideig még nem támadunk. Biztos beveszik.
-OK-mondta Smithers, és visszafutott. Később Tytown egyértelműen láthatta, hogy nem nagyon hitték el az ÁC.-sek: hadsereget próbáltak összeállítani, terveket találtak ki stb. De nem baj, ők már hetek óta építik a hadsereget. De azért mégis megszerveztek egy 3 napos tábort, Tavaszi TY tábor néven. Persze tavasszal is lehet hadsereget előállítani. Még aznap este berepült egy papír Tytown-ba. Scottie kinyitotta: Tytown főnökei jöjjenek Samu-telep-re fél 7-re! Scottie gondolkodott, majd így szólt:
-Jólvan, megyünk, de a 3 legerősebb állat is jön, lehet el akarnak vinni minket egy szekrénybe...-fejezte be, és kiválaztotta Jegit, Buffalot és Smitherset védelmezőknek, saját magát, vincét és Hápit pedig "Tytown főnökei"-nek. Aztán ebből végül béketárgyalás lett ahol beleegyeztek a békébe május végéig.
-Ha addig nem javul a helyzet, júniusban támadunk!-mondta Scottie Tytown-nak.

Nincsenek megjegyzések: