Köszöntünk Bodriland hivatalos blogján!!!

Ha először jársz a blogon, gondolom nem érted mi van itt. Ha lefele elkezded olvasni a bejegyzéseket, nem sokat fogsz érteni. Kezd inkább a "Kezdetek" oldallal, ahol megtudhatod mi is az a Bodriland. Ebből itt egy kis ízelítő: Hol volt, hol nem volt, (miért mondanám meg, hogy hol volt?) volt egyszer egy Bodriland. Ez a Bodriland egy közösség, ahol plüssállatok élnek. Nagyon okosak, ez abból látszik, hogy bodriland nagyon fejlett. Például van posta, van vezetőség amiben az okos állatok vannak, és irányítják az országot. Van itt közlekedés, vagyis busz.
Facebook: facebook.com/bodriland

Újabb békétlen időszak: Ágócity (1.rész)

Ágócity tábora:futás
(Azért "Újabb békétlen időszak: Ágócity (1.rész)" a bejegyzés címe, mert ez az első rész(tehát lesz folytatás) és azért Ágócity, mert az ő szemszögükből lesz a bejegyzés!) A Ty-osok egyre furcsábban viselkedtek az ÁC-osok szerint. Eltervezték, hogy kémet küldenek Ty-townba, hogy megtudják mire készülnek. Smithers-et (aki ÁC lakó, de TY-os) választották és ő meg is esküdött, hogy Ágócity-t segíti. Nagy előnyben voltak, mert Smithers nyugodtan mutatkozhatott Tytown-ban, és utána feltűnés nélkül elmondhatott mindent Ágócity-nek. Rögtön le is ment Tytown-ba, 2 perc múlva már jött is fel Ágócity-be.
-Egy ideig nem támadnak!-mondta. Blöki hitt neki és akkor még többiek is. Smithers visszament Tytown-ba. Bodri gondolt rá először: "Biztos igaz? Lehet lent (Tytown-ban) rögtön elmondott mindent, és megbeszélték mit mond. És mégis támadnak. Hmmm." Ezután elmondta a többieknek gondolatait. Többen egyetértettek, de Blöki nem annyira. Aztán mégis úgy határoztak, hogy hadsereget fejlesztenek.
Főleg amikor meghallották, hogy Tytown 3 napra táborba megy egy másik szobába. Úgy döntöttek holnaptól ők is mennek ilyen táborba. Na jó, de ki a hadvezér? Először mindenki Bodrit akarta:mégis csak ő a legokosabb. Meg is próbálkozott vele, de kiderült, hogy nem ért hozzá. Aztán Blöki (miniszterelnök) vállalta el. Hát szépen fogalmazva neki se nagyon ment. Füles viszont nagyon akart. Az egyetlen volt aki akart hadvezér lenni, de mégis csak: nem egyszer volt börtönben lopás miatt. De Bodri adott neki egy esélyt. Rögtön kezébe is vette az irányítást. Kinevezte Bodrit és Mackót jobb kezének, az ujjbabákokat pedig századosnak. Ha valaki engedély nélkül beszélt, vagy ilyesmi fekvőtámasz, rosszabb estben betette egy láda fedele alá 10 másodpercre.
-Füles, te kezdesz hasonlítani Hitler-re!-mondták.
-Az jó, ő a példaképem-mondta Füles.
- :o ajajjj!
Blöki, mint miniszterelnök egészen ideges lett. Nem akart háborút. Pár állat még vele tartott: háború nem lehet. Ők össze hívták a Ty-osok legokosabbjait béketárgyalásra. Meg is egyztek, hogy május 31.-ig nem támadjak egymást. De a Ty-osok furán viselkedtek: tisztelegtek, mindenért bocsánatot kértek Scottie-tól, mintha az istenük lenne. És ezek mondták, hogy ők nem is akartak támadni!!! Következő nap aztán mindkét város táborba indult. Ágócity hadserege sokat fejlődött. Hamarosan folytatódik a bejegyzés Tytown szemszögéből!

Nincsenek megjegyzések: