Köszöntünk Bodriland hivatalos blogján!!!

Ha először jársz a blogon, gondolom nem érted mi van itt. Ha lefele elkezded olvasni a bejegyzéseket, nem sokat fogsz érteni. Kezd inkább a "Kezdetek" oldallal, ahol megtudhatod mi is az a Bodriland. Ebből itt egy kis ízelítő: Hol volt, hol nem volt, (miért mondanám meg, hogy hol volt?) volt egyszer egy Bodriland. Ez a Bodriland egy közösség, ahol plüssállatok élnek. Nagyon okosak, ez abból látszik, hogy bodriland nagyon fejlett. Például van posta, van vezetőség amiben az okos állatok vannak, és irányítják az országot. Van itt közlekedés, vagyis busz.
Facebook: facebook.com/bodriland

Karácsony Bodrilandban

A plüssök is nagyon élvezték a Karácsonyt, mint mindig. Karácsonyi buli még nem volt. MÉG! Viszont a kisebbik gazdi kapott egy ajándékot(nem csak egyet, többet is :D), vagyis egy plüssöt. Ez egy majom, elég fura. A szeme világít, vagy legalábbis úgy néz ki, mintha világítana. Ő is TY-os, tehát Tytown-ban fog lakni.
Közben ma kijött Fickó negyedik könyve, (hamarosan látható a blogon) valamint a Plülimpia is befejeződött(csoda!!!). Hamarosan lesz eredményhirdetés, akkor majd írok. Addig is Boldog Karácsonyt!!!

Nincsenek megjegyzések: