Köszöntünk Bodriland hivatalos blogján!!!

Ha először jársz a blogon, gondolom nem érted mi van itt. Ha lefele elkezded olvasni a bejegyzéseket, nem sokat fogsz érteni. Kezd inkább a "Kezdetek" oldallal, ahol megtudhatod mi is az a Bodriland. Ebből itt egy kis ízelítő: Hol volt, hol nem volt, (miért mondanám meg, hogy hol volt?) volt egyszer egy Bodriland. Ez a Bodriland egy közösség, ahol plüssállatok élnek. Nagyon okosak, ez abból látszik, hogy bodriland nagyon fejlett. Például van posta, van vezetőség amiben az okos állatok vannak, és irányítják az országot. Van itt közlekedés, vagyis busz.
Facebook: facebook.com/bodriland

Plülimpia: foci és eredményhirdetés

FOCI
Csoda történt! Vége a Plülimpiának, az utolsó sport, a foci is befejeződött. Ugye az előző 9 sportban Ágócity 3 pont előnyt szerzett, így már mindenképpen nyertek. Botfa D.B. és Tytown viszont egyenlő pontal állt, tehát nekik ez még fontos volt. No, meg Ágócity is szerette volna legyőzni Tytown, úgyhogy ők is hajtottak. A foci a Plülimpián egy 3 fős csapatból (benne a kapus is) állt, plusz három cserével. A meccsek kétszr öt percesek voltak. Az első Ágócity még pihent, így kikapott Botfa D.B.-től 1-2-re. Tytownnak viszont csemege volt a vidéki csapat, 3-1-re verték őket. És utoljára jött a nagy rangadó: Ágócity vs. Tytown. Ágócity itt már mindent beleadott, de az utolsó 5 másodpercben már fáradtak, így nyert Tytown 1-0-ra, és ezzel a Plülimpián másodikak lettek.
EREDMÉNYHIRDETÉS
A rákövetkező nap meg is volt az eredményhirdetés. Buffalo (a király) megköszönte a "fair play"-t, Vince(főszervező) pedig kihívta a csapatok kapitányait, gratulált nekik. Amikor Marcipán, Ágócity polgármestere ment ki, akkor egy díjat is átadott: a kupát. És nem véletlenül A kupát! Hiszen ez aaz a kupa, amit Szasza felemelt 2009-ben, az első Plülimpián, és amit 2010-ben Puffer emelt fel, mint Plüsssportbajnokság győztes. Most Marcipán is felemelte, majd még az egész csapat. Ágócity boldog volt, hogy leverte Tytownt, míg a második helyezett azt mondta: "jövőre majd alázunk". Ez pedig szt jelenti, hogy jövőre is lesz Plülimpia!

A végleges eredmény

Nincsenek megjegyzések: